Instructor Academy | inschrijven


Jane doet ‘t.

Fitness met Jane Fonda

Wees er snel bij!

Prijs modules

Leden krijgen 100% korting en betalen niets! De prijs voor niet-leden is €50,- per dag. De Fitnessmodules duren in totaal twee dagen en de Fitness op Muziek modules drie dagen. Betaling is contant op de eerste dag van de module. Je betaalt dan voor alle moduledagen in één keer.

Waarom gratis?

We vinden opleiden leuk. Daar ligt ons hart! En we zijn altijd op zoek naar nieuwe enthousiaste instructors.

Inschrijven modules

Schrijf in aan de balie met het speciale inschrijfformulier. Plaatsing gebeurt op volgorde van inschrijving. Leden van de Fitness Factory hebben voorrang bij inschrijving en krijgen korting. 

Mannen & 30+

Om ons team gevarieerd te houden, vinden we het extra leuk als mannen en 30+ vrouwen zich inschrijven. 

Master Trainers Spinning: Esther & William

Ritmegevoel

Na je inschrijving voor de Spinningmodule of de Basismodule nemen we contact met je op om samen te kijken of je voldoende ritmegevoel hebt. No worries: als je al vaak lessen volgt, dan is dat meestal wel in orde.

Algemene voorwaarden

Je bent 18 jaar of ouder. Lees ook even de huisregels hier. 

Geslaagd. En dan?

Certificaat Fitness

Om crosstraining te kunnen geven of fitnessbegeleiding al dan niet in combinatie met het buikspierkwartier (Core Training), dien je in het bezit te zijn van het desbetreffende certificaat als bewijs dat je voor alle module-onderdelen bent geslaagd!

Certificaat Fitness op Muziek

Als je de Basismodule succesvol afrondt, ontvang je een certificaat. Als je daarna één van de vervolgmodules ook volledig afrondt, ontvang je nog een certificaat en ben je klaar om les te geven! 

Voor de Spinningmodule geldt niet dat je eerst de Basismodule dient te volgen.

Werken bij de Fitness Factory

Ook als je maar één keer per week beschikbaar bent als instructor, ben je van harte welkom bij ons team. Meer uren zijn natuurlijk ook bespreekbaar. Check hier welke vacatures er nog meer openstaan.

We zijn regelmatig op zoek naar baliemedewerkers.

★★★★★ Instructor
Academy
voor fitness & groepslessen